Toimitilojen sisustussuunnittelu

Kaikki palvelut suunnittelusta toteutukseen

Huolella suunniteltu toimisto, liiketila tai toimitila tukee yrityksesi liiketoiminnallisia tavoitteita ja lisää työntekijöiden hyvinvointia työpaikalla. Suunnittelijana lähden aina liikkeelle yrityksen ja sen henkilöstön tarpeiden ja tavoitteiden määrittelystä, joiden pohjalta tuon asiakkailleni uusia ja innovatiivisia ideoita, joilla tiloista saadaan inspiroivat ja hyvin toimivat.

Teen toimitilojen sisustussuunnittelua ja tilasuunnittelua Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Halutessasi saat kauttani myös sisustusmateriaalit, huonekalut, kiintokalusteet, tekstiilit ja valaisimet avaimet käteen –periaatteella.

Hyvin suunniteltu toimitila kulkee käsi kädessä yrityksen brändin kanssa vahvistaen yritysmielikuvaa ja luo eri sidosryhmille positiivisen ja luotettavan kuvan yrityksestä. Viihtyisä ja ergonominen työympäristö on sekä työnantajan että työntekijöiden etu. 

Läpinäkyvä ja sujuva viestintä takaa saumattoman yhteistyön, joka johtaa onnistuneeseen lopputulokseen. Tutustu alta suunniteltuihin kohteisiin ja pyydä tarjous toimitilan sisustussuunnittelusta!

toimitilojen sisustussuunnittelu
Graniittirakennus Kallion upea toimisto

Suunnittelin Graniittirakennus Kalliolle 300 m2 toimistolaajennuksen. Iso tila jaettiin vastaanottoaulaksi ja avotoimistoksi viherpylväillä, joiden välissä on lasiseinäkkeet. Seinäkkeisiin liimattiin kuvat yrityksen tekemästä kiviseinästä. Valokuvatapetteja yrityksen referenssikohteista käytettiin myös mm. neuvotteluhuoneiden tehosteseinissä.

Katso kuvat
toimiston sisustus
Posti muuttui viihtyisäksi toimistoksi

Kiinteistövälitysyritys löysi kasvavalle henkilöstölleen uudet toimitilat keskeiseltä paikalta, kun posti lopetti toimintansa. Tilat olivat ankeat ja epäkäytännölliset. Uusilla väliseinillä, kalusteilla, raikkailla maaleilla ja tekstiileillä tilasta saatiin viihtyisä toimisto.

Katso kuvat
toimiston tilasuunnittelu
Pieni pirteä toimisto

Suuren teollisuushallin uumenissa oli tilat, joista yritys halusi uuden toimiston. Herkullisen värinen kokolattiamatto yhdisti tilan kokonaisuudeksi, josta saadaan kirkkaalla lasiseinällä ja -ovella tarvittaessa kaksi erillistä tilaa. Kalustuksessa hyödynnettiin yrityksen hauskan väriset neuvottelutuolit. Mapit ja toimistotarvikkeet saatiin piiloon koko seinän kokoisella eleettömällä kaapistolla. Pieni oma keittiö palvelee oman väen sosiaalitilana mutta mahdollistaa kahvitarjoilut myös vieraille.

Katso kuvat
Kerro lisää projektistasi, niin otan sinuun yhteyttä!

  Hyvin suunniteltu toimitila tukee yrityksen tavoitteita ja parantaa työntekijöiden viihtyvyyttä työpaikalla.

  Käytössäsi

  näkemys & kokemus

  sisustussuunnittelija Vantaa

  Olen luova mutta käytännönläheinen sisustus- ja tilasuunnittelija. Olen suunnitellut toimivia, persoonallisia ja viihtyisiä toimitiloja, koteja, majoitustiloja ja huviloita vuodesta 2007 lähtien.

  Teen sisustus-ja tilasuunnittelua Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Halutessasi saat kauttani myös sisustusmateriaalit, huonekalut, kiintokalusteet, tekstiilit ja valaisimet avaimet käteen –periaatteella.

  Voin tehdä sisustussuunnittelusta tarjouksen lähettämiesi valokuvien ja briefin perusteella tai tulen katsomaan kohdettasi paikanpäälle. Soita, lähetä soittopyyntö tekstarina numeroon 040 707 6449 tai lähetä yhteydenottolomake.

  Kuulun AJK-Sisustussuunnittelijat ry:hyn, Vantaan ja Helsingin Yrittäjänaisiin sekä Vantaan Yrittäjiin. Suomen Yrittäjänaiset ry valitsi minut vuoden 2021 yhdistysaktiiviksi. Iloitsen suuresti tästä huomionosoituksesta. <3

  Pikaisiin kuulumisiin!

  Anita

  Vuokralaisten lähdettyä tyhjä etelähelsinkiläinen sijoitusasunto oli aika laittaa myyntiin, joten päätin kääntyä Sisustus Unelman puoleen ehostaakseni hieman asunnon ilmettä. Anita loihtikin nopealla aikataululla huoneistoon raikkaan ja tyylikkään myyntistailauksen. Kauppaan johtanut ostotarjous tuli jo neljän päivän kuluttua myyntiinlaittamisesta ja lopullinen kauppahinta jopa ylitti odotukset. Koen, että sijoitus myyntistailaukseen ja Anitan kykyihin oli ehdottomasti kaupan onnistumiseen olennaisesti vaikuttanut tekijä, ja se maksoi itsensä takaisin. Tiedonkulku koko toimeksiannon ajan oli oikein sujuvaa. Suosittelen lämpimästi Sisustus Unelman palveluja kaikille.

  Mikael Sipilä
  Riihimäki

  Olimme suunnitelleet keittiöremonttia pari vuotta, mutta emme oikein tienneet miten asiassa edetä. Anitalla oli heti hyvä näkemys siitä, miten keittiöstä saatiin paitsi kauniimpi, myös käytännöllisempi. Arvostamme suuresti nimenomaan Anitan käytännönläheistä otetta sisustamiseen. Myös kaikki aikataulut pitivät, yhteydenpito oli sujuvaa ja kun ongelmia tuli, ne ratkaistiin samoin tein! Tämä oli meille helppo remontti!

  Kaisa ja Juha
  Helsinki

  Olimme ostaneet yli 90 m2 kerrostalohuoneiston, johon piti sijoittaa yhden omakotitalon ja yhden kaksion huonekalut. Paljon jäi muuttokuormasta pois ja lopuille tavaroille haluttiin ulkopuolisen mielipiteitä. Netistä löytyi Sisustus Unelma ja Anitan nimi. Hän tuli katsomaan tilanteen ja samalla reissulla käytiin myös uudessa osoitteessa. Hän teki mittaukset ja lupasi palata ensi tilassa. Kerroimme tietysti toiveistamme ja halusimme mahdolliset uudet hankinnat keskivertohinnoin. Saimme useita ehdotuksia verhoista, sänkypeitoista, maaleista, tapeteista, valaisimista, tv tasosta ja keittiön välitilan levyistä. Niistä oli helppo valita sopivat, koska ne olivat laadukkaita ja jo etukäteen mietitty sävy-sävyyn. Hillitty kokonaisuus oli toiveemme ja se toteutui erinomaisella tavalla. Itse emme olisi mitenkään löytäneet kaikkea alan liikkeistä eikä olisi ollut aikaa kierrellä katselemassa. Erityisesti ilahduimme valaisimista ja verhoista, jotka sopivat täydellisesti kotiimme. Onneksi löysimme Sisustus-Unelman avuksemme. Iloinen asiantuntija Anita – olet hyvä!

  Pirkko Immonen ja Juhani Lahtinen
  Helsinki

  Kylppärimme on vihdoin valmis, ja miten ihana siitä tulikaan! Olen hurjan tyytyväinen lopputulokseen. Kuvat eivat anna oikeutta kylpyhuoneelle, joka on valoisa ja tilava. Pieniä muutoksia tehtiin: entinen outo, pieni, oviaukko suurennettiin normaalikokoiseksi. tämän vuoksi wc-pönttöä ei voitu sijoittaa ehdottamallasi tavalla, vaan se laitettiin hiukan vinoon. Seinäkoukut ym on vielä kiinnittämättä, mutta muuten työt on tehty. Suuret kiitokset sinulle Anita. Ilman sinua ei lopputulos olisi ollut näin hieno. Tämä kylppäri varmasti näyttää hyvältä vielä 10 vuoden kuluttuakin.

  Maria Pertovaara
  Helsinki

  Muutimme parahiksi tai pahimmilleen – miten vain – joulukiireiden keskellä uuteen unelmakotiimme Oulunkylän ja Käpylän maisemiin, kerrostaloon. Totesimme yhdessä, että uuden asunnon layout poikkeaa niin paljon vanhasta rivitaloasunnostamme, että tarvitsemme ulkopuolisen asiantuntijan silmää ja kokemusta siitä, miten uusi vaalea asuntomme saataisiin kodikkaasti ja hyvällä maulla sisustettua yhdistämällä vanhaa ja uutta modernia stailia. Googlasimme kiireissämme Anitan apuun. Rimpautimme jollekin toisellekin sisustussuunnittelijalle, mutta Anitan ajankäytön joustavuus ja palvelualttius ratkaisi yhteistyömme Anitan Sisustus Unelman hyväksi. Näin yhteistyömme alkoi hyvissä merkeissä. Meillä oli omat toiminnalliset tavoitteemme ja isojen vanhojen, meille arvokkaiden perintöesineiden asettamat reunaehdot sisustukseen. Halusimme myös faceliftata asunnon ilmettä modernimpaan suuntaan. Anitalla oli näkemyksiä ja ideoita, joita itse emme olleet tulleet miettineeksi. Muutoksia tuli esineiden ja huonekalujen sijoitteluun, mattojen ja verhojen värimaailmaan, taulujen sijoitteluun ym. Olemme monesti vanhojen tapojen ja tottumusten vankeja, emmekä osaa nähdä avoimin ja ennakkoluulottomin silmin kaikkia niitä mahdollisuuksia, joita uuden kodin sisustaminen tuo tullessaan. Tähän uusien mahdollisuuksien hahmottamiseen ja aistikkaan uuden ilmeen rakentamiseen ainakin me tarvitsimme Anitan luovuutta, visiointikykyä ja rautaista ammattitaitoa. Kiitos Anita, että saimme sinulta arvokkaita näkemyksiä ja konkreettista apua sisustuksemme suunnitteluun ja uuden ilmeen toteuttamiseen. Joustava ja palvelualtis työotteesi teki ammattitaitosi ohella meihin vaikutuksen. Suosittelemme vilpittömästi Sisustus Unelman palvelua muillekin omien sisustusunelmiensa toteuttamiseen ammattilaisen apua hyväksi käyttäen.

  Pirkko ja Matti Kaskinen
  Helsinki

  Suuret kiitokset Sisustus Unelmalle. Saimme asiantuntevaa palvelua erittäin nopealla aikataululla. Uusi kotimme on 1988 rakennettu yhdessä tasossa oleva rivitalo. Kotimme perusremontti käsitti koko asunnon ja Anitan ammattitaito auttoi erityisesti kokonaisuuden
  suunnittelussa ja kokonaisuuden hallinnassa. Uusi kotimme sai täysin uuden ilmeen, toki meidän maun mukaan. Sisustussuunnittelijan tärkeä ominaisuus on lukea asiakkaan ajatuksia ja mieltymyksiä. Hänen kokemuksensa mukana tuoman näkemys auttoi jokaisen eri osa-alueen käytännön läheiseen suunnitteluun. Monta hänen suosittelemaansa asiaa ei olisi tullut todellakaan suunnitteluvaiheessa mieleen. Nyt jälkeenpäin olemme erittäin tyytyväisiä tehtyihin päätöksiin. Saimme kesäloma-ajasta huolimatta keittiön, kodinkoneet, kalusteet ja pintojen materiaalit remonttimiehelle hänen kauttaan ajoissa. Suosittelemme Anitaa lämpimästi!

  Riikka Jäderholm
  Espoo

  Suunnittelu tuki hienosti tavoitteitamme ja antoi uusia, raikkaita ideoita olohuoneen uudistamiseen.

  Leena ja Seppo
  PK-alue

  Kylpyhuoneremontin jäljiltä tyhjänä ollut sijoitusasunto Helsingissä meni myyntiin. Kuinka näppärästi Anita saikaan siitä vähin elein ja kalustein osoitettua, miten pienen kaksion saa sisustettua kodikkaaksi ja toimivaksi. Asunto myytiin täyteen hintaan ennen ensiesittelyä. Siten säästyi rutkasti aikaa, vaivaa ja lainapääoman korkoja.

  Helinä Saari
  Heinola

  Ostimme asunnon ja pyysimme Anita Huotaria suunnittelemaan huoneistomme keittiön ja märkätilat. Hänellä oli hyviä ideoita ja vaihtoehtoja ratkaisuiksi. Kun olimme tehneet valintamme, hän mittasi ja piirsi keittiön, suihkuhuoneen ja WC:n kaapistot, vaatekaappien peiliovet ym. Hän hoiti kaikki tilaukset, asennukset ja koko logistiikan. Hän auttoi myös olohuoneen materiaalien ja värien valinnoissa. Lopputulokseen olemme olleet erittäin tyytyväisiä ja aikataulussa pysyttiin. Voimme suositella häntä lämpimästi vastaavanlaisiin tehtäviin.

  Christina ja Kari Tarkiainen
  Espoo

  Kiitokset ERITTÄIN mielenkiintoisesta ja hyödyllisestä käynnistä! Kyllä sä olet aika PRO noissa hommissa! Mulla aivot surraa kierroksilla kaikesta kuulemastani, mahtavaa kokea miten vuosien sterotypiat ja naftaloituneet ajatusmallit voikaan purkaa. Oli antoisaa!!

  Tiina Aho
  Vantaa

  Olin jo pidempään ajatellut, että kotimme kaipaa päivityksen 2000-luvulle. Seinät tuntuivat harmailta, tapetit kulahtaneilta, keittiön kaapit kolhiintuneilta. Tavoitteemme oli laajentaa keittiö sekä uudistaa aulan ja olohuoneen katto-, seinä- ja lattiamateriaalit. Minulla oli aloittaessa paljon mielikuvia päivitetystä kodistamme, mutta vain vähän käsitystä siitä, miten tehdä toiveistani totta. Sisustusunelmani alkoivat ihanasti muotoutua otettuani yhteyttä Anita Huotariin ja Sisustus Unelmaan. Sisustus Unelma erottui edukseen jo kilpailutusvaiheessa eritellessään tarkasti, mitä suunnittelutyö pitää sisällään. Arvostin paljon sitä, että saimme työn kaikissa vaiheissa kaikkiin kysymyksiimme selkeät ja nopeat vastaukset. Työn edetessä Sisustus Unelman käyttämä 3-ulotteinen suunnitteluohjelma auttoi loistavasti hahmottamaan tulevan keittiön ilmettä, kaapistoa ja väriyhdistelmiä. Suunnitelmaversioiden tarkentaminen omien toiveidemme mukaiseksi sujui mutkattomasti. Hienoa oli myös, että pystyimme konkreettisten mallikappaleiden avulla tekemään omassa olohuoneessamme kaikessa rauhassa kalusteiden, tasojen sekä seinä- ja lattiapintojen materiaali- ja värivalinnat. Anitan iloinen ja tarmokas työtapa auttoi vaivattomasti löytämään oikeat ratkaisut. Vanha sanonta ’hyvin suunniteltu on puoliksi tehty’, pitää kohdallamme enemmän kuin paikkansa, kiitos Anitan ja Sisustus Unelman.

  Nimimerkki Keittiöunelmista totta
  Helsinki

  Käytimme Anitan palveluita vaihtaessamme kotia. Aikataulu oli tiukka, uudessa kodissa piti tehdä remonttia ennen muuttoa. Anitan ehdotuksista oli helppo valita materiaalit. Hankinta oli myös helppoa ja nopeaa, koska suunnitelmasta löytyi tuotetta myyvä kauppa. Remonttimiehet löytyivät Anitan suosituksella ja työ valmistui jopa etuajassa. Makuuhuoneeseen asennettu kaapisto on huippu, senkin valmistaja on Anitan kontakti. Viihdymme uudessa kodissamme päivä päivältä paremmin.

  Päivi-Leena Raappana ja Pekka Heinänen
  Tuusula

  2000 -luvun alussa rakennettu, sen aikaisen värimaailman, muodin ja oman ihmeellisen maun mukaan sisustettu OK -talo sai täysin uuden ilmeen. Aivan loistavia ehdotuksia, joista valitsimme mieleisemme. Remontoimme kotimme lattiasta kattoon, keittiön kaapisto odottaa vielä toteutustaan meidän asukkaiden omasta aikataulusta johtuen. Kodin vanha värimaailma sai kyytiä ja nyt olemme tyytyväisiä. Miten sama huusholli voikaan näyttää niin erilaiselta? Sitten tuli toinen projekti, kun lupasimme remontoida lähipiirille 70 -luvun lopussa rakennettua kotia myyntikuntoon. Eipä aikaakaan, kun otimme Anitaan yhteyttä ja taas alkoi hommat sujua. Anita suunnitteli pohjaltaan hyvin toimivasta, sisutukseltaan retro -asunnosta, nykyaikaisen. Remontti on vielä kesken, mutta uskomme vahvasti, että nyt asunto menee kaupaksi ja nopeasti. Ystävällinen, joustava ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu, Anitan kanssa on miellyttävä työskennellä! Suosittelemme todella lämpimästi!

  Sanna Parkkonen
  Kerava

  Anita antoi sisustuskäynnillään meille monia hyviä ideoita uuteen kotiimme, ja toteutimme niistä useita. Yhteistyö Anitan kanssa oli hauskaa ja mutkatonta.

  Susanna Lähteenoja
  Espoo

  Piditkö näkemästäsi?

  Pyydä tarjous
  Privacy Settings
  We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
  Youtube
  Consent to display content from - Youtube
  Vimeo
  Consent to display content from - Vimeo
  Google Maps
  Consent to display content from - Google