VUODESTA 2007

Sisustussuunnittelu-palvelut

Sisustussuunnnittelijan työ on varmasti yksi maailman hauskimpia! On ilo auttaa asiakkaitani samaan kauniimpi ja toimivampi koti tai toimisto.  Kuuntelen aina toiveet huolellisesti, mutta annan myös omia uusia näkemyksiä, jotka ovatkin olleet usein asiakkaiden mielestä suunnittelun parasta antia. En pelkää värejä, muotoja tai mitään tyylisuuntaa… kaiken on kuitenkin oltava harmonista ja tyylikästä.

Sopeutan suunnittelemani kalusteet ja muut sisustustuotteet käytettävissä olevaan budjettiin. Luonteeltani olen mutkaton ja helposti lähestyttävä, työskentelen säntillisesti ja tehokkaasti.

Kauttani järjestyy tarvittaessa myös luotettavat asentajat ja tekijät.

Kohteet ja tarpeet ovat erilaisia, siksi annan aina räätälöidyn tarjouksen sisustussuunnittelupalveluista. Tarjouksessa on lueteltu työn sisältö, aikataulu ja paljonko suunnittelu maksaa. Alla on joitain esimerkkejä.

Jotta pääsemme asiassasi eteenpäin niin soita minulle  040 707 6449 tai lähetä sähköpostia anita.huotari@sisustusunelma.fi

Toimialuettani ovat Vantaa, Helsinki, Espoo, Kauniainen, Tuusula, Kerava ja Järvenpää. Suunnittelutoimistoni sijaitsee Tikkurilassa idyllisessä puutalossa kauniin puutarhan keskellä, koska se on oma unelmani asumisesta ja työskentelystä. Mikä on sinun unelmasi? Let’s do it!

sisustussuunnittelupalvelut

Kirjallinen sisustussuunnitelma, alk. 1190 e

Kirjallinen suunnitelma on mappi, jossa on varsinainen suunnitelma tuotteineen, hintoineen ja ostopaikkoineen. Tuotteista on yleensä 1-3 vaihtoehtoa. Lisäksi tarvittavat pohja-, 2D- ja 3D-kuvat, maali- ja tapettimallit sekä tapauksen mukaan esitteitä. Keittiöistä ja säilytysratkaisuista tarjoukset yhteistyökumppaneilta (Amelia-Keittiöt ja MirrorLine).

ALLA ON JOITAKIN ESIMERKKEJÄ, LAITA TARJOUSPYYNTÖ YHTEYSLOMAKKEELLA NIIN SAAT HENKILÖKOHTAISEN SUUNNITTELUTARJOUKSEN.

YKSIÖ 1190,00
Sisältää 2-3 käyntiä tai palaveria (à 1-2 h) ja kirjallisen suunnitelman esim. yksiön pinnat, kiinto- ja irtokalusteet, valaisimet ja tekstiilit. Lisäksi matkat pk-alueella 100,00

KAKSIO TAI KOLMIO 1590,00
Sisältää 2-3 käyntiä tai palaveria (à 1-3 h) ja kirjallisen suunnitelman esim. kaksion tai kolmion pinnat, kiinto- ja irtokalusteet, valaisimet ja tekstiilit. Lisäksi matkat pk-alueella 120,00

USEITA HUONEITA 2090,00
Sisältää 3-4 käyntiä tai palaveria (à 1-3 h) ja kirjallisen suunnitelman, esim. 4 h + k  asuntoon/taloon pinnat, kiinto- ja irtokalusteet, valaisimet, tekstiilit, tilamuutoksia jne. Lisäksi matkat pk-alueella 140,00

ota yhteyttä
sisustussuunnittelupalvelut

Neuvontakäynti, 350 e

Neuvontakäynti kestää max 2 tuntia, katsotaan paikanpäällä jokin tietty ongelmakohta, esim. säilytystilat, verhot, matot tai seinämaalit/tapetit.  Tuote-ehdotukset lähetän sähköpostilla. Tekstiileistä, matoista ja säilytyskalustemateriaaleista minulla on tarvittaessa malleja myös käynnillä mukana.

350,00
Sisältää neuvontakäynnin, tuotesuositukset sähköpostilla ja matkat pk-alueella

ota yhteyttä
sisustussuunnittelupalvelut

Toimitilat ja yritykset

Yrityksen toimitilojen asianmukaisella ja tyylikkäällä ulkonäöllä ja tunnelmalla on ratkaiseva merkitys brändin kannalta. Yritykselle sopiva sisustus antaa luotettavan ja miellyttävän kuvan tiloissa vieraileville asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Milloin viimeksi olette päivittäneet toimitilanne? Vai muutatteko uusiin tiloihin? Pyydä tarjous, voin tulla myös käymään paikan päällä.

Hinta määräytyy tilojen koon ja suunnitelman laajuuden mukaan.

 

ota yhteyttä
sisustussuunnittelupalvelut

Keittiösuunnitelma ja kalustetarjous, 100 e

Tulen katsomaan paikan päälle keittiötäsi ja otan samalla tarkat mitat. Etukäteen voit lähettää halutessasi

  • huoneen leveyden, pituuden ja korkeuden
  • ikkunoiden, ovien vesipisteen ja ilmastoinnin paikat
  • ruutupaperille tehty piirros riittää, ei tarvitse olla mittakaavassa
  • kuvia

Lähetän sähköpostitse pohjakuvat, 2D- ja 3D-kuvat sekä kalustetarjouksen toivomallasi ovi- ja työtasomallilla. Mahdollisen kalustetilauksen jälkeen käyn paikan päällä vielä  tarkistusmittaamassa tilat.

Annan myös halutessasi suositukset seinämaaleihin, välitilan materiaaliin, valaistukseen ja ruokailuryhmään (+100 e).

Suunnittelumaksusta hyvitetään 100,00 euroa kalustetilauksen yhteydessä.

Yhteistyökumppanini on Amelia-Keittiöt.

100,00

ota yhteyttä
mirror line liukuovet

Säilytyskalustesuunnitelma ja -tarjous, 100 e

Lähetä minulle kuvia tilasta, johon säilytyskalusteita tarvitaan. Lisäksi tarvitsen

  • tilan leveyden, pituuden ja korkeuden
  • ruutupaperille tehty piirros riittää, ei tarvitse olla mittakaavassa

Lähetän sähköpostitse 2D-kuvat sekä kalustetarjouksen toivomallasi ovimallilla. Mahdollisen kalustetilauksen jälkeen käyn paikan päällä tarkistusmittaamassa tilan ja annan tarvittaessa suositukset myös tilan seinämaaleihin.

Suunnittelumaksusta hyvitetään 100,00 euroa kalustetilauksen yhteydessä.

Yhteistyökumppanini on MirrorLine.

100,00

ota yhteyttä
sisustuslahjakortti

Lahjakortti äidille, hääparille, pukinkonttiin…  200 e, 300 e, 500 e

Sisustussuunnittelu-lahjakortti on kätevä lahja henkilölle, joka arvostaa aineetonta lahjaa, tai jolla tiedät olevan sisustukseen liittyviä päivityksen kohteita tai jonka uskot hyötyvät ulkopuolisen henkilön neuvoista. 

Sisustussuunnittelu-lahjakortti sopii esim.

  • Uusien verhojen, valaisimien, mattojen tai huonekalujen hankintaan
  • Huoneiden käyttötarkoituksen tai seinien värin muuttamiseen
  • Saniteettitilojen/saunan uudistamiseen
  • Uusien kiintokalusteiden hankintaan keittiöön tai eteiseen. 

Lahjakortin sisältö voi olla mikä tahansa edellä mainituista paketeista tai räätälöity juuri sinun lahjansaajasi tarpeisiin, kysy lisää 040 707 6449.

ota yhteyttä

Suositukset

Vuokralaisten lähdettyä tyhjä etelähelsinkiläinen sijoitusasunto oli aika laittaa myyntiin, joten päätin kääntyä Sisustus Unelman puoleen ehostaakseni hieman asunnon ilmettä. Anita loihtikin nopealla aikataululla huoneistoon raikkaan ja tyylikkään myyntistailauksen. Kauppaan johtanut ostotarjous tuli jo neljän päivän kuluttua myyntiinlaittamisesta ja lopullinen kauppahinta jopa ylitti odotukset. Koen, että sijoitus myyntistailaukseen ja Anitan kykyihin oli ehdottomasti kaupan onnistumiseen olennaisesti vaikuttanut tekijä, ja se maksoi itsensä takaisin. Tiedonkulku koko toimeksiannon ajan oli oikein sujuvaa. Suosittelen lämpimästi Sisustus Unelman palveluja kaikille.

Mikael Sipilä
Riihimäki

Olimme suunnitelleet keittiöremonttia pari vuotta, mutta emme oikein tienneet miten asiassa edetä. Anitalla oli heti hyvä näkemys siitä, miten keittiöstä saatiin paitsi kauniimpi, myös käytännöllisempi. Arvostamme suuresti nimenomaan Anitan käytännönläheistä otetta sisustamiseen. Myös kaikki aikataulut pitivät, yhteydenpito oli sujuvaa ja kun ongelmia tuli, ne ratkaistiin samoin tein! Tämä oli meille helppo remontti!

Kaisa ja Juha
Helsinki

Olimme ostaneet yli 90 m2 kerrostalohuoneiston, johon piti sijoittaa yhden omakotitalon ja yhden kaksion huonekalut. Paljon jäi muuttokuormasta pois ja lopuille tavaroille haluttiin ulkopuolisen mielipiteitä. Netistä löytyi Sisustus Unelma ja Anitan nimi. Hän tuli katsomaan tilanteen ja samalla reissulla käytiin myös uudessa osoitteessa. Hän teki mittaukset ja lupasi palata ensi tilassa. Kerroimme tietysti toiveistamme ja halusimme mahdolliset uudet hankinnat keskivertohinnoin. Saimme useita ehdotuksia verhoista, sänkypeitoista, maaleista, tapeteista, valaisimista, tv tasosta ja keittiön välitilan levyistä. Niistä oli helppo valita sopivat, koska ne olivat laadukkaita ja jo etukäteen mietitty sävy-sävyyn. Hillitty kokonaisuus oli toiveemme ja se toteutui erinomaisella tavalla. Itse emme olisi mitenkään löytäneet kaikkea alan liikkeistä eikä olisi ollut aikaa kierrellä katselemassa. Erityisesti ilahduimme valaisimista ja verhoista, jotka sopivat täydellisesti kotiimme. Onneksi löysimme Sisustus-Unelman avuksemme. Iloinen asiantuntija Anita – olet hyvä!

Pirkko Immonen ja Juhani Lahtinen
Helsinki

Kylppärimme on vihdoin valmis, ja miten ihana siitä tulikaan! Olen hurjan tyytyväinen lopputulokseen. Kuvat eivat anna oikeutta kylpyhuoneelle, joka on valoisa ja tilava. Pieniä muutoksia tehtiin: entinen outo, pieni, oviaukko suurennettiin normaalikokoiseksi. tämän vuoksi wc-pönttöä ei voitu sijoittaa ehdottamallasi tavalla, vaan se laitettiin hiukan vinoon. Seinäkoukut ym on vielä kiinnittämättä, mutta muuten työt on tehty. Suuret kiitokset sinulle Anita. Ilman sinua ei lopputulos olisi ollut näin hieno. Tämä kylppäri varmasti näyttää hyvältä vielä 10 vuoden kuluttuakin.

Maria Pertovaara
Helsinki

Muutimme parahiksi tai pahimmilleen – miten vain – joulukiireiden keskellä uuteen unelmakotiimme Oulunkylän ja Käpylän maisemiin, kerrostaloon. Totesimme yhdessä, että uuden asunnon layout poikkeaa niin paljon vanhasta rivitaloasunnostamme, että tarvitsemme ulkopuolisen asiantuntijan silmää ja kokemusta siitä, miten uusi vaalea asuntomme saataisiin kodikkaasti ja hyvällä maulla sisustettua yhdistämällä vanhaa ja uutta modernia stailia. Googlasimme kiireissämme Anitan apuun. Rimpautimme jollekin toisellekin sisustussuunnittelijalle, mutta Anitan ajankäytön joustavuus ja palvelualttius ratkaisi yhteistyömme Anitan Sisustus Unelman hyväksi. Näin yhteistyömme alkoi hyvissä merkeissä. Meillä oli omat toiminnalliset tavoitteemme ja isojen vanhojen, meille arvokkaiden perintöesineiden asettamat reunaehdot sisustukseen. Halusimme myös faceliftata asunnon ilmettä modernimpaan suuntaan. Anitalla oli näkemyksiä ja ideoita, joita itse emme olleet tulleet miettineeksi. Muutoksia tuli esineiden ja huonekalujen sijoitteluun, mattojen ja verhojen värimaailmaan, taulujen sijoitteluun ym. Olemme monesti vanhojen tapojen ja tottumusten vankeja, emmekä osaa nähdä avoimin ja ennakkoluulottomin silmin kaikkia niitä mahdollisuuksia, joita uuden kodin sisustaminen tuo tullessaan. Tähän uusien mahdollisuuksien hahmottamiseen ja aistikkaan uuden ilmeen rakentamiseen ainakin me tarvitsimme Anitan luovuutta, visiointikykyä ja rautaista ammattitaitoa. Kiitos Anita, että saimme sinulta arvokkaita näkemyksiä ja konkreettista apua sisustuksemme suunnitteluun ja uuden ilmeen toteuttamiseen. Joustava ja palvelualtis työotteesi teki ammattitaitosi ohella meihin vaikutuksen. Suosittelemme vilpittömästi Sisustus Unelman palvelua muillekin omien sisustusunelmiensa toteuttamiseen ammattilaisen apua hyväksi käyttäen.

Pirkko ja Matti Kaskinen
Helsinki

Suuret kiitokset Sisustus Unelmalle. Saimme asiantuntevaa palvelua erittäin nopealla aikataululla. Uusi kotimme on 1988 rakennettu yhdessä tasossa oleva rivitalo. Kotimme perusremontti käsitti koko asunnon ja Anitan ammattitaito auttoi erityisesti kokonaisuuden
suunnittelussa ja kokonaisuuden hallinnassa. Uusi kotimme sai täysin uuden ilmeen, toki meidän maun mukaan. Sisustussuunnittelijan tärkeä ominaisuus on lukea asiakkaan ajatuksia ja mieltymyksiä. Hänen kokemuksensa mukana tuoman näkemys auttoi jokaisen eri osa-alueen käytännön läheiseen suunnitteluun. Monta hänen suosittelemaansa asiaa ei olisi tullut todellakaan suunnitteluvaiheessa mieleen. Nyt jälkeenpäin olemme erittäin tyytyväisiä tehtyihin päätöksiin. Saimme kesäloma-ajasta huolimatta keittiön, kodinkoneet, kalusteet ja pintojen materiaalit remonttimiehelle hänen kauttaan ajoissa. Suosittelemme Anitaa lämpimästi!

Riikka Jäderholm
Espoo

Suunnittelu tuki hienosti tavoitteitamme ja antoi uusia, raikkaita ideoita olohuoneen uudistamiseen.

Leena ja Seppo
PK-ALUE

Kylpyhuoneremontin jäljiltä tyhjänä ollut sijoitusasunto Helsingissä meni myyntiin. Kuinka näppärästi Anita saikaan siitä vähin elein ja kalustein osoitettua, miten pienen kaksion saa sisustettua kodikkaaksi ja toimivaksi. Asunto myytiin täyteen hintaan ennen ensiesittelyä. Siten säästyi rutkasti aikaa, vaivaa ja lainapääoman korkoja.

Helinä Saari
Heinola

Ostimme asunnon ja pyysimme Anita Huotaria suunnittelemaan huoneistomme keittiön ja märkätilat. Hänellä oli hyviä ideoita ja vaihtoehtoja ratkaisuiksi. Kun olimme tehneet valintamme, hän mittasi ja piirsi keittiön, suihkuhuoneen ja WC:n kaapistot, vaatekaappien peiliovet ym. Hän hoiti kaikki tilaukset, asennukset ja koko logistiikan. Hän auttoi myös olohuoneen materiaalien ja värien valinnoissa. Lopputulokseen olemme olleet erittäin tyytyväisiä ja aikataulussa pysyttiin. Voimme suositella häntä lämpimästi vastaavanlaisiin tehtäviin.

Christina ja Kari Tarkiainen
Espoo

Kiitokset ERITTÄIN mielenkiintoisesta ja hyödyllisestä käynnistä! Kyllä sä olet aika PRO noissa hommissa! Mulla aivot surraa kierroksilla kaikesta kuulemastani, mahtavaa kokea miten vuosien sterotypiat ja naftaloituneet ajatusmallit voikaan purkaa. Oli antoisaa!!

Tiina Aho
Vantaa

Olin jo pidempään ajatellut, että kotimme kaipaa päivityksen 2000-luvulle. Seinät tuntuivat harmailta, tapetit kulahtaneilta, keittiön kaapit kolhiintuneilta. Tavoitteemme oli laajentaa keittiö sekä uudistaa aulan ja olohuoneen katto-, seinä- ja lattiamateriaalit. Minulla oli aloittaessa paljon mielikuvia päivitetystä kodistamme, mutta vain vähän käsitystä siitä, miten tehdä toiveistani totta. Sisustusunelmani alkoivat ihanasti muotoutua otettuani yhteyttä Anita Huotariin ja Sisustus Unelmaan. Sisustus Unelma erottui edukseen jo kilpailutusvaiheessa eritellessään tarkasti, mitä suunnittelutyö pitää sisällään. Arvostin paljon sitä, että saimme työn kaikissa vaiheissa kaikkiin kysymyksiimme selkeät ja nopeat vastaukset. Työn edetessä Sisustus Unelman käyttämä 3-ulotteinen suunnitteluohjelma auttoi loistavasti hahmottamaan tulevan keittiön ilmettä, kaapistoa ja väriyhdistelmiä. Suunnitelmaversioiden tarkentaminen omien toiveidemme mukaiseksi sujui mutkattomasti. Hienoa oli myös, että pystyimme konkreettisten mallikappaleiden avulla tekemään omassa olohuoneessamme kaikessa rauhassa kalusteiden, tasojen sekä seinä- ja lattiapintojen materiaali- ja värivalinnat. Anitan iloinen ja tarmokas työtapa auttoi vaivattomasti löytämään oikeat ratkaisut. Vanha sanonta ’hyvin suunniteltu on puoliksi tehty’, pitää kohdallamme enemmän kuin paikkansa, kiitos Anitan ja Sisustus Unelman.

Nimimerkki Keittiöunelmista totta
Helsinki

Käytimme Sisustus Unelman palveluita firmamme edustusasunnon sisustamisessa. Saimme todella hyvän palvelun. Apua sisustuksen suunnittelussa, esityksiä eri vaihtoehdoista sekä myös hankintojen teossa ns. avaimet käteen periaatteella. Kaikki toimi ajallaan, mutkattomasti ja hyvin, suosittelemme lämpimästi.

Matti Kilpeläinen
Helsinki

2000 -luvun alussa rakennettu, sen aikaisen värimaailman, muodin ja oman ihmeellisen maun mukaan sisustettu OK -talo sai täysin uuden ilmeen. Aivan loistavia ehdotuksia, joista valitsimme mieleisemme. Remontoimme kotimme lattiasta kattoon, keittiön kaapisto odottaa vielä toteutustaan meidän asukkaiden omasta aikataulusta johtuen. Kodin vanha värimaailma sai kyytiä ja nyt olemme tyytyväisiä. Miten sama huusholli voikaan näyttää niin erilaiselta? Sitten tuli toinen projekti, kun lupasimme remontoida lähipiirille 70 -luvun lopussa rakennettua kotia myyntikuntoon. Eipä aikaakaan, kun otimme Anitaan yhteyttä ja taas alkoi hommat sujua. Anita suunnitteli pohjaltaan hyvin toimivasta, sisutukseltaan retro -asunnosta, nykyaikaisen. Remontti on vielä kesken, mutta uskomme vahvasti, että nyt asunto menee kaupaksi ja nopeasti. Ystävällinen, joustava ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu, Anitan kanssa on miellyttävä työskennellä! Suosittelemme todella lämpimästi!

Sanna Parkkonen
Kerava

Käytimme Anitan palveluita vaihtaessamme kotia. Aikataulu oli tiukka, uudessa kodissa piti tehdä remonttia ennen muuttoa. Anitan ehdotuksista oli helppo valita materiaalit. Hankinta oli myös helppoa ja nopeaa, koska suunnitelmasta löytyi tuotetta myyvä kauppa. Remonttimiehet löytyivät Anitan suosituksella ja työ valmistui jopa etuajassa. Makuuhuoneeseen asennettu kaapisto on huippu, senkin valmistaja on Anitan kontakti. Viihdymme uudessa kodissamme päivä päivältä paremmin.

Päivi-Leena Raappana ja Pekka Heinänen
Tuusula

Sirkuksesta tyylikkääksi kodiksi! Minulla ja miehelläni on täysin erilainen maku sisustuksessa. Anita pelasti tilanteen rauhallisella tutustumisella, ammattitaidolla ja erittäin hyvällä maulla. Minulla on sellainen tunne, että Anitalla on ihmeellinen kyky tietää mitä me haluamme ja toivomme, ilman mitään selityksiä. Kotimme on nyt niin hieno kaikin tavoin, sielu lepää!

Åsa Lintumäki
Vantaa

Anita otti hyvin huomioon toiveeni ja toi esille myös omia näkemyksiään. Hyvistä vaihtoehdoista oli erittäin helppo tehdä valintoja. Aikataulussa ja budjetissa pysyttiin hyvin. Itse kiinteistöalan yrittäjänä ja tuhansia asuntoja nähneenä oli kiva huomata, että Anitalla oli ideoita, joita en ollut ennen nähnyt tai edes ajatellut. Olen tyytyväinen – sain kodin jossa viihdyn.

Markku Kilpeläinen
Helsinki

Anitan erinomaisen suunnittelutyön jälki näkyy remontoidussa asunnossani monipuolisesti. Uusi keittiö on toiveideni mukainen: kalustejärjestelyiltään erittäin hyvin toimiva, valoisuutta tuova ja hyvännäköinen. Kylpyhuone on juuri minulle suunniteltu, hyödyntää erinomaiselle tavalla käytettävissä olleen tilan tarpeideni mukaisesti ja näyttää hyvältä. Sekä keittiö että kylpyhuone ja myös muut tilat sisältävät monia Anitan ideoita, joita en olisi osannut itse keksiä. Arvostan erityisesti Anitan työssään osoittamaa kokonaisvaltaista asiakaslähtöisyyttä, kuten hyvää yhteistyötä, asiakkaan toiveiden kuuntelua ja huomioon ottamista, kaiken kaikkiaan hyvää asiakaspalvelua, joka ilmeni paitsi suunnitteluvaiheessa, myös toimituksen ja asennuksen jälkeisenä kiinnostuksena ja hyvän lopputuloksen varmistamisena. Nämä ovat korkean laadun tunnusmerkkejä.

Pirjo Kännö
Helsinki

Anita antoi sisustuskäynnillään meille monia hyviä ideoita uuteen kotiimme, ja toteutimme niistä useita. Yhteistyö Anitan kanssa oli hauskaa ja mutkatonta.

Susanna Lähteenoja
Espoo

Elämässä tulee vaikeita haasteita, joita ei kukaan haluaisi ja jotka on silti hoidettava. Kuolinpesät ja äkilliset muutot imevät henkisestikin voimavaroja, jolloin on ulkoistettava organisointi sekä arviointi, mitä säilytetään ja mitä mihinkin laitellaan.

Anita pelasti  minut kahdesti tilanteista, jolloin omat voimani olivat loppu. Se määrä tarmokkuutta, organisointivahvuutta ja sympatiaa veivät kaaokset hallittuun loppupisteeseen asti.

Arvostin myös Anitan ekologisuutta, kiertotaloudellista asennetta ja  jolloin kokonaiskustannukset olivat loppujen lopuksi edullisemmat kuin jos olisin omin voimin koettanut.

Kiitos Anitalle, luovalle ja kekseliäälle tekijälle.

Anu Simell
Vantaa

Muutimme uuteen rivitalokotiimme ja haaveena oli, että saisimme ammattilaisen apua ja näkemystä uuden olohuone- ja ruokailutilamme sisustamiseen ja huonekalujen valintaan. Lisäksi tarvitsimme apua myös muiden huoneiden verhovalinnoissa. 
Tutustuimme  Anitan Sisustus Unelmaan ja yhteistyömme käynnistyi todella mutkattomasti.
Anitan upea tapa huolehtia todella joustavasti ja aina asiakasta kuunnellen homman eteenpäinviemisestä oli ihanaa!

Tapaamiset hoituivat nopeasti vailla mitään ”ylimääräistä” . Anita kartoitti ja kuunteli meidän toiveita tarkasti ja teki sen jälkeen konkreettisen ehdotuksen. Se mikä oli erityisen mukavaa oli, että hän esitteli eri budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Kerroimme myös ennakkoon, mitkä vanhan kodin huonekalut tulisivat jäämään.Anita huomioi hyvin huomioi myös nämä asiat lopullisessa ehdotuksessaan.

Meillä löytyi heti ”yhteinen sävel” ja tuntui, että kaikki eteni mutkattomasti suunnitellulla tavalla. Ikäviä yllätyksiä ei tullut ja aikataulut pitivät tarkasti.
Erityisen upeaa oli se, että Anitalla oli myös omat kontaktit ja luotettavat verkostot, joiden avulla saimme kätevästi tehtyä esimerkiksi verho- ja mattotilaukset sekä tilattua valaisinten ja verhokiskojen asennuspalvelut. Nämä kontaktit olivat kullanarvoisia.

Anita ja Sisustus Unelman palvelut ovat asiantuntevia, asiakkaan toiveita kuuntelevaa ammattilaistyötä. Oli todella ilo tehdä yhteistyötä!
Nautimme uudesta kodistamme – kiitos Anita ja Sisustus Unelma❤️

Perhe Vantaalta

Kiitos Anitalle rivitaloasunnon sisustussuunnittelusta! Hän toi esiin kullanarvoisia vinkkejä ja vahvisti uskoa omiinkin ideoihin. Ilman häntä suunnittelusta ei olisi tullut mitään. Lämpimät suosittelut!

Inka Pastinen
Helsinki

Anitan kanssa oli miellyttävää ja mutkatonta toimia. Hänellä oli hyviä ideoita ja hänen kykynsä hahmottaa pienikin tila uudella tavalla oli ihailtavaa. Anita kuunteli asiakkaan toiveita, mutta oli myös valmis ilmaisemaan oman mielipiteensä yksityiskohtien, värien ym. suhteen. jota itse suuresti arvostin.  Suosittelen lämpimästi Anitaa auttamaan sisustamisen ja tilajärjestelyjen suunnittelussa.

Minna Katajarinne
Minna Katajarinne
Helsinki

SISUSTUS UNELMA

Sisustussuunnittelua vuodesta 2007

Soita
Lähetä viesti
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google