VUODESTA 2007

Sisustussuunnittelua

Toimialuettani ovat Vantaa, Helsinki, Espoo, Kauniainen, Tuusula, Kerava ja Järvenpää.

Teen toimitila-, arvoasunto-, koti-, majoitustila-, keittiö- ja kiintokalustesuunnittelua sekä neuvontakäyntejä

Jos haluat räätälöidyn tarjouksen, soita Anitalle 040 707 6449 tai lähetä sähköpostia anita.huotari@sisustusunelma.fi.

Sisustussuunnitelma sähköpostiisi

Lähetä minulle kuvia huoneesta, johon haluat muutoksen. Lisäksi tarvitsen

  • huoneen leveyden, pituuden ja korkeuden
  • ikkunoiden ja ovien paikat
  • ruutupaperille tehty piirros riittää, ei tarvitse olla mittakaavassa
  • säilytettävien kalusteiden mitat

Lähetän sähköpostitse mustavalkoiset pohjakuvat, 2D- ja 3D-kuvat sekä suunnitelman muista tuotteista valokuvineen, hintatietoineen ja mistä tuotteet voi hankkia.

Toimistosuunnitelmista lähetän tarkennettujen tietojen pohjalta tarjouksen.

290,00
Sisältää tarvittavat uudet huonekalut

390,00
Sisältää tarvittavat uudet huonekalut + uudet tekstiilit ja valaisimet

490,00
Sisältää tarvittavat uudet huonekalut + uudet tekstiilit ja valaisimet + seinämaalit/tapetit

Neuvontakäynti

Neuvontakäyntiin sisälty noin 4 tuntia suunnittelua, josta osa voi olla käynti kohteessa ja osa tuotteiden etsintää. Suositukset lähetän sähköpostitse linkkeinä, tekstiileistä minulla on tarvittaessa malleja myös käynnillä mukana.

450,00
Sisältää noin 4 tuntia suunnittelua ja matkat pk-alueella

Kirjallinen sisustussuunnitelma

Kirjallinen suunnitelma on mappi, jossa on varsinainen suunnitelma tuotteineen, hintoineen ja ostopaikkoineen. Tuotteista on yleensä 1-3 vaihtoehtoa. Lisäksi tarvittavat pohja-, 2D- ja 3D-kuvat, maali- ja tapettimallit sekä tapauksen mukaan esitteitä. Keittiöistä ja säilytysratkaisuista tarjoukset yhteistyökumppaneilta (Amelia-Keittiöt ja MirrorLine).

ALLA ON JOITAKIN ESIMERKKEJÄ, LAITA TARJOUSPYYNTÖ YHTEYSLOMAKKEELLA NIIN SAAT HENKILÖKOHTAISEN SUUNNITTELUTARJOUKSEN.

MINI 690,00
Sisältää kaksi käyntiä tai palaveria (à 1-2 h) ja kirjallisen suunnitelman, esimerkiksi yhden huoneen pinnat, kalusteet, valaisimet ja tekstiilit . Lisäksi matkat pk-alueella 60,00.

MEDIUM 990,00
Sisältää kaksi käyntiä tai palaveria (à 1-2 h) ja kirjallisen suunnitelman, esim kaksion pinnat, kalusteet, valaisimet ja tekstiilit. Lisäksi matkat pk-alueella 60,00

SUPER 1290,00
Sisältää kolme käyntiä tai palaveria à 1-2 h) ja kirjallisen suunnitelman esim. 3-4 h asuntoon pinnat, kalusteet, valaisimet ja tekstiilit. Lisäksi matkat pk-alueella 90,00

HYPER 1590,00
Sisältää kolme käyntiä tai palaveria (à 1-2 h) ja kirjallisen suunnitelman, esim. isohkoon asuntoon/taloon pintoja, kalusteita, valaisimia, tekstiilejä, tilamuutoksia jne. Lisäksi matkat pk-alueella 120,00

Keittiösuunnitelma ja kalustetarjous

Lähetä minulle kuvia nykyisestä keittiöstä tai kodinhoitohuoneesta. Lisäksi tarvitsen

  • huoneen leveyden, pituuden ja korkeuden
  • ikkunoiden, ovien vesipisteen ja ilmastoinnin paikat
  • ruutupaperille tehty piirros riittää, ei tarvitse olla mittakaavassa

Lähetän sähköpostitse pohjakuvat, 2D- ja 3D-kuvat sekä kalustetarjouksen toivomallasi ovi- ja työtasommallilla. Mahdollisen kalustetilauksen jälkeen käyn paikan päällä tarkistusmittaamassa tilat ja annan halutessasi suositukset seinämaaleihin, välitilan materiaaliin, valaistukseen ja ruokailuryhmään.

Suunnittelumaksu 100,00 euroa hyvitetään kalustetilauksen yhteydessä.

Yhteistyökumppanini on Amelia-Keittiöt.

100,00

Säilytyskalustesuunnitelma ja -tarjous

Lähetä minulle kuvia tilasta, johon säilytyskalusteita tarvitaan. Lisäksi tarvitsen

  • tilan leveyden, pituuden ja korkeuden
  • ruutupaperille tehty piirros riittää, ei tarvitse olla mittakaavassa

Lähetän sähköpostitse 2D-kuvat sekä kalustetarjouksen toivomallasi ovimallilla. Mahdollisen kalustetilauksen jälkeen käyn paikan päällä tarkistusmittaamassa tilan ja annan tarvittaessa suositukset myös tilan seinämaaleihin.

Suunnittelumaksu 50,00 euroa hyvitetään kalustetilauksen yhteydessä.

Yhteistyökumppanini on MirrorLine.

50,00

Lahjakortit

Sisustuslahjakortti on kätevä lahja henkilölle, joka arvostaa aineetonta lahjaa, jolla tiedät olevan sisustukseen liittyviä päivityksen kohteita tai jonka uskot hyötyvät ulkopuolisen henkilön neuvoista, liittyivätpä ne sitten huonekaluihin, huonejärjestykseen, seinien väriin tai uusiin kiintokalusteisiin. 

Lahjakortin sisältö voi olla mikä tahansa edellä mainituista paketeista tai räätälöity juuri sinun lahjansaajasi tarpeisiin, kysy lisää 040 707 6449.

Suosituksia

Olin jo pidempään ajatellut, että kotimme kaipaa päivityksen 2000-luvulle. Seinät tuntuivat harmailta, tapetit kulahtaneilta, keittiön kaapit kolhiintuneilta. Tavoitteemme oli laajentaa keittiö sekä uudistaa aulan ja olohuoneen katto-, seinä- ja lattiamateriaalit. Minulla oli aloittaessa paljon mielikuvia päivitetystä kodistamme, mutta vain vähän käsitystä siitä, miten tehdä toiveistani totta. Sisustusunelmani alkoivat ihanasti muotoutua otettuani yhteyttä Anita Huotariin ja Sisustus Unelmaan. Sisustus Unelma erottui edukseen jo kilpailutusvaiheessa eritellessään tarkasti, mitä suunnittelutyö pitää sisällään. Arvostin paljon sitä, että saimme työn kaikissa vaiheissa kaikkiin kysymyksiimme selkeät ja nopeat vastaukset. Työn edetessä Sisustus Unelman käyttämä 3-ulotteinen suunnitteluohjelma auttoi loistavasti hahmottamaan tulevan keittiön ilmettä, kaapistoa ja väriyhdistelmiä. Suunnitelmaversioiden tarkentaminen omien toiveidemme mukaiseksi sujui mutkattomasti. Hienoa oli myös, että pystyimme konkreettisten mallikappaleiden avulla tekemään omassa olohuoneessamme kaikessa rauhassa kalusteiden, tasojen sekä seinä- ja lattiapintojen materiaali- ja värivalinnat. Anitan iloinen ja tarmokas työtapa auttoi vaivattomasti löytämään oikeat ratkaisut. Vanha sanonta ’hyvin suunniteltu on puoliksi tehty’, pitää kohdallamme enemmän kuin paikkansa, kiitos Anitan ja Sisustus Unelman.

Nimimerkki Keittiöunelmista totta
Helsinki

Ostimme asunnon ja pyysimme Anita Huotaria suunnittelemaan huoneistomme keittiön ja märkätilat. Hänellä oli hyviä ideoita ja vaihtoehtoja ratkaisuiksi. Kun olimme tehneet valintamme, hän mittasi ja piirsi keittiön, suihkuhuoneen ja WC:n kaapistot, vaatekaappien peiliovet ym. Hän hoiti kaikki tilaukset, asennukset ja koko logistiikan. Hän auttoi myös olohuoneen materiaalien ja värien valinnoissa. Lopputulokseen olemme olleet erittäin tyytyväisiä ja aikataulussa pysyttiin. Voimme suositella häntä lämpimästi vastaavanlaisiin tehtäviin.

Christina ja Kari Tarkiainen
Espoo

Vuokralaisten lähdettyä tyhjä etelähelsinkiläinen sijoitusasunto oli aika laittaa myyntiin, joten päätin kääntyä Sisustus Unelman puoleen ehostaakseni hieman asunnon ilmettä. Anita loihtikin nopealla aikataululla huoneistoon raikkaan ja tyylikkään myyntistailauksen. Kauppaan johtanut ostotarjous tuli jo neljän päivän kuluttua myyntiinlaittamisesta ja lopullinen kauppahinta jopa ylitti odotukset. Koen, että sijoitus myyntistailaukseen ja Anitan kykyihin oli ehdottomasti kaupan onnistumiseen olennaisesti vaikuttanut tekijä, ja se maksoi itsensä takaisin. Tiedonkulku koko toimeksiannon ajan oli oikein sujuvaa. Suosittelen lämpimästi Sisustus Unelman palveluja kaikille.

Mikael Sipilä
Riihimäki

Olimme suunnitelleet keittiöremonttia pari vuotta, mutta emme oikein tienneet miten asiassa edetä. Anitalla oli heti hyvä näkemys siitä, miten keittiöstä saatiin paitsi kauniimpi, myös käytännöllisempi. Arvostamme suuresti nimenomaan Anitan käytännönläheistä otetta sisustamiseen. Myös kaikki aikataulut pitivät, yhteydenpito oli sujuvaa ja kun ongelmia tuli, ne ratkaistiin samoin tein! Tämä oli meille helppo remontti!

Kaisa ja Juha
Helsinki

Olimme ostaneet yli 90 m2 kerrostalohuoneiston, johon piti sijoittaa yhden omakotitalon ja yhden kaksion huonekalut. Paljon jäi muuttokuormasta pois ja lopuille tavaroille haluttiin ulkopuolisen mielipiteitä. Netistä löytyi Sisustus Unelma ja Anitan nimi. Hän tuli katsomaan tilanteen ja samalla reissulla käytiin myös uudessa osoitteessa. Hän teki mittaukset ja lupasi palata ensi tilassa. Kerroimme tietysti toiveistamme ja halusimme mahdolliset uudet hankinnat keskivertohinnoin. Saimme useita ehdotuksia verhoista, sänkypeitoista, maaleista, tapeteista, valaisimista, tv tasosta ja keittiön välitilan levyistä. Niistä oli helppo valita sopivat, koska ne olivat laadukkaita ja jo etukäteen mietitty sävy-sävyyn. Hillitty kokonaisuus oli toiveemme ja se toteutui erinomaisella tavalla. Itse emme olisi mitenkään löytäneet kaikkea alan liikkeistä eikä olisi ollut aikaa kierrellä katselemassa. Erityisesti ilahduimme valaisimista ja verhoista, jotka sopivat täydellisesti kotiimme. Onneksi löysimme Sisustus-Unelman avuksemme. Iloinen asiantuntija Anita – olet hyvä!

Pirkko Immonen ja Juhani Lahtinen
Helsinki

Kylppärimme on vihdoin valmis, ja miten ihana siitä tulikaan! Olen hurjan tyytyväinen lopputulokseen. Kuvat eivat anna oikeutta kylpyhuoneelle, joka on valoisa ja tilava. Pieniä muutoksia tehtiin: entinen outo, pieni, oviaukko suurennettiin normaalikokoiseksi. tämän vuoksi wc-pönttöä ei voitu sijoittaa ehdottamallasi tavalla, vaan se laitettiin hiukan vinoon. Seinäkoukut ym on vielä kiinnittämättä, mutta muuten työt on tehty. Suuret kiitokset sinulle Anita. Ilman sinua ei lopputulos olisi ollut näin hieno. Tämä kylppäri varmasti näyttää hyvältä vielä 10 vuoden kuluttuakin.

Maria Pertovaara
Helsinki

Muutimme parahiksi tai pahimmilleen – miten vain – joulukiireiden keskellä uuteen unelmakotiimme Oulunkylän ja Käpylän maisemiin, kerrostaloon. Totesimme yhdessä, että uuden asunnon layout poikkeaa niin paljon vanhasta rivitaloasunnostamme, että tarvitsemme ulkopuolisen asiantuntijan silmää ja kokemusta siitä, miten uusi vaalea asuntomme saataisiin kodikkaasti ja hyvällä maulla sisustettua yhdistämällä vanhaa ja uutta modernia stailia. Googlasimme kiireissämme Anitan apuun. Rimpautimme jollekin toisellekin sisustussuunnittelijalle, mutta Anitan ajankäytön joustavuus ja palvelualttius ratkaisi yhteistyömme Anitan Sisustus Unelman hyväksi. Näin yhteistyömme alkoi hyvissä merkeissä. Meillä oli omat toiminnalliset tavoitteemme ja isojen vanhojen, meille arvokkaiden perintöesineiden asettamat reunaehdot sisustukseen. Halusimme myös faceliftata asunnon ilmettä modernimpaan suuntaan. Anitalla oli näkemyksiä ja ideoita, joita itse emme olleet tulleet miettineeksi. Muutoksia tuli esineiden ja huonekalujen sijoitteluun, mattojen ja verhojen värimaailmaan, taulujen sijoitteluun ym. Olemme monesti vanhojen tapojen ja tottumusten vankeja, emmekä osaa nähdä avoimin ja ennakkoluulottomin silmin kaikkia niitä mahdollisuuksia, joita uuden kodin sisustaminen tuo tullessaan. Tähän uusien mahdollisuuksien hahmottamiseen ja aistikkaan uuden ilmeen rakentamiseen ainakin me tarvitsimme Anitan luovuutta, visiointikykyä ja rautaista ammattitaitoa. Kiitos Anita, että saimme sinulta arvokkaita näkemyksiä ja konkreettista apua sisustuksemme suunnitteluun ja uuden ilmeen toteuttamiseen. Joustava ja palvelualtis työotteesi teki ammattitaitosi ohella meihin vaikutuksen. Suosittelemme vilpittömästi Sisustus Unelman palvelua muillekin omien sisustusunelmiensa toteuttamiseen ammattilaisen apua hyväksi käyttäen.

Pirkko ja Matti Kaskinen
Helsinki

Suuret kiitokset Sisustus Unelmalle. Saimme asiantuntevaa palvelua erittäin nopealla aikataululla. Uusi kotimme on 1988 rakennettu yhdessä tasossa oleva rivitalo. Kotimme perusremontti käsitti koko asunnon ja Anitan ammattitaito auttoi erityisesti kokonaisuuden
suunnittelussa ja kokonaisuuden hallinnassa. Uusi kotimme sai täysin uuden ilmeen, toki meidän maun mukaan. Sisustussuunnittelijan tärkeä ominaisuus on lukea asiakkaan ajatuksia ja mieltymyksiä. Hänen kokemuksensa mukana tuoman näkemys auttoi jokaisen eri osa-alueen käytännön läheiseen suunnitteluun. Monta hänen suosittelemaansa asiaa ei olisi tullut todellakaan suunnitteluvaiheessa mieleen. Nyt jälkeenpäin olemme erittäin tyytyväisiä tehtyihin päätöksiin. Saimme kesäloma-ajasta huolimatta keittiön, kodinkoneet, kalusteet ja pintojen materiaalit remonttimiehelle hänen kauttaan ajoissa. Suosittelemme Anitaa lämpimästi!

Riikka Jäderholm
Espoo

Kylpyhuoneremontin jäljiltä tyhjänä ollut sijoitusasunto Helsingissä meni myyntiin. Kuinka näppärästi Anita saikaan siitä vähin elein ja kalustein osoitettua, miten pienen kaksion saa sisustettua kodikkaaksi ja toimivaksi. Asunto myytiin täyteen hintaan ennen ensiesittelyä. Siten säästyi rutkasti aikaa, vaivaa ja lainapääoman korkoja.

Helinä Saari
Heinola

Kiitokset ERITTÄIN mielenkiintoisesta ja hyödyllisestä käynnistä! Kyllä sä olet aika PRO noissa hommissa! Mulla aivot surraa kierroksilla kaikesta kuulemastani, mahtavaa kokea miten vuosien sterotypiat ja naftaloituneet ajatusmallit voikaan purkaa. Oli antoisaa!!

Tiina Aho
Vantaa

Käytimme Sisustus Unelman palveluita firmamme edustusasunnon sisustamisessa. Saimme todella hyvän palvelun. Apua sisustuksen suunnittelussa, esityksiä eri vaihtoehdoista sekä myös hankintojen teossa ns. avaimet käteen periaatteella. Kaikki toimi ajallaan, mutkattomasti ja hyvin, suosittelemme lämpimästi.

Matti Kilpeläinen
Helsinki

2000 -luvun alussa rakennettu, sen aikaisen värimaailman, muodin ja oman ihmeellisen maun mukaan sisustettu OK -talo sai täysin uuden ilmeen. Aivan loistavia ehdotuksia, joista valitsimme mieleisemme. Remontoimme kotimme lattiasta kattoon, keittiön kaapisto odottaa vielä toteutustaan meidän asukkaiden omasta aikataulusta johtuen. Kodin vanha värimaailma sai kyytiä ja nyt olemme tyytyväisiä. Miten sama huusholli voikaan näyttää niin erilaiselta? Sitten tuli toinen projekti, kun lupasimme remontoida lähipiirille 70 -luvun lopussa rakennettua kotia myyntikuntoon. Eipä aikaakaan, kun otimme Anitaan yhteyttä ja taas alkoi hommat sujua. Anita suunnitteli pohjaltaan hyvin toimivasta, sisutukseltaan retro -asunnosta, nykyaikaisen. Remontti on vielä kesken, mutta uskomme vahvasti, että nyt asunto menee kaupaksi ja nopeasti. Ystävällinen, joustava ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu, Anitan kanssa on miellyttävä työskennellä! Suosittelemme todella lämpimästi!

Sanna Parkkonen
Kerava

Käytimme Anitan palveluita vaihtaessamme kotia. Aikataulu oli tiukka, uudessa kodissa piti tehdä remonttia ennen muuttoa. Anitan ehdotuksista oli helppo valita materiaalit. Hankinta oli myös helppoa ja nopeaa, koska suunnitelmasta löytyi tuotetta myyvä kauppa. Remonttimiehet löytyivät Anitan suosituksella ja työ valmistui jopa etuajassa. Makuuhuoneeseen asennettu kaapisto on huippu, senkin valmistaja on Anitan kontakti. Viihdymme uudessa kodissamme päivä päivältä paremmin.

Päivi-Leena Raappana ja Pekka Heinänen
Tuusula

Sirkuksesta tyylikkääksi kodiksi! Minulla ja miehelläni on täysin erilainen maku sisustuksessa. Anita pelasti tilanteen rauhallisella tutustumisella, ammattitaidolla ja erittäin hyvällä maulla. Minulla on sellainen tunne, että Anitalla on ihmeellinen kyky tietää mitä me haluamme ja toivomme, ilman mitään selityksiä. Kotimme on nyt niin hieno kaikin tavoin, sielu lepää!

Åsa Lintumäki
Vantaa

Anita otti hyvin huomioon toiveeni ja toi esille myös omia näkemyksiään. Hyvistä vaihtoehdoista oli erittäin helppo tehdä valintoja. Aikataulussa ja budjetissa pysyttiin hyvin. Itse kiinteistöalan yrittäjänä ja tuhansia asuntoja nähneenä oli kiva huomata, että Anitalla oli ideoita, joita en ollut ennen nähnyt tai edes ajatellut. Olen tyytyväinen – sain kodin jossa viihdyn.

Markku Kilpeläinen
Helsinki

Anitan erinomaisen suunnittelutyön jälki näkyy remontoidussa asunnossani monipuolisesti. Uusi keittiö on toiveideni mukainen: kalustejärjestelyiltään erittäin hyvin toimiva, valoisuutta tuova ja hyvännäköinen. Kylpyhuone on juuri minulle suunniteltu, hyödyntää erinomaiselle tavalla käytettävissä olleen tilan tarpeideni mukaisesti ja näyttää hyvältä. Sekä keittiö että kylpyhuone ja myös muut tilat sisältävät monia Anitan ideoita, joita en olisi osannut itse keksiä. Arvostan erityisesti Anitan työssään osoittamaa kokonaisvaltaista asiakaslähtöisyyttä, kuten hyvää yhteistyötä, asiakkaan toiveiden kuuntelua ja huomioon ottamista, kaiken kaikkiaan hyvää asiakaspalvelua, joka ilmeni paitsi suunnitteluvaiheessa, myös toimituksen ja asennuksen jälkeisenä kiinnostuksena ja hyvän lopputuloksen varmistamisena. Nämä ovat korkean laadun tunnusmerkkejä.

Pirjo Kännö
Helsinki

Anita antoi sisustuskäynnillään meille monia hyviä ideoita uuteen kotiimme, ja toteutimme niistä useita. Yhteistyö Anitan kanssa oli hauskaa ja mutkatonta.

Susanna Lähteenoja
Espoo

Elämässä tulee vaikeita haasteita, joita ei kukaan haluaisi ja jotka on silti hoidettava. Kuolinpesät ja äkilliset muutot imevät henkisestikin voimavaroja, jolloin on ulkoistettava organisointi sekä arviointi, mitä säilytetään ja mitä mihinkin laitellaan.

Anita pelasti  minut kahdesti tilanteista, jolloin omat voimani olivat loppu. Se määrä tarmokkuutta, organisointivahvuutta ja sympatiaa veivät kaaokset hallittuun loppupisteeseen asti.

Arvostin myös Anitan ekologisuutta, kiertotaloudellista asennetta ja  jolloin kokonaiskustannukset olivat loppujen lopuksi edullisemmat kuin jos olisin omin voimin koettanut.

Kiitos Anitalle, luovalle ja kekseliäälle tekijälle.

Anu Simell
Vantaa

Suunnittelu tuki hienosti tavoitteitamme ja antoi uusia, raikkaita ideoita olohuoneen uudistamiseen.

Leena ja Seppo
PK-ALUE

SISUSTUS UNELMA

Sisustussuunnittelua vuodesta 2007

Soita
Lähetä viesti
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google