Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelua

Joskus käy niin, että uuteen kotiin muutettaessa on niin paljon muuta tekemistä, että huonekalut jäävät suurinpiirtein niille paikoille, johon muuttomiehet ne kantavat.

Vai tuntuuko siltä, että huonekalut, taulut ja muut sisustustavarat eivät vain löydä paikkaansa? Verhot, matot ja muut kodin tekstiilit antavat odottaa inspiraatiota?

Tässä vaiheessa viimeistään tarvitaan sisustussuunnittelua!  Toimialuettani ovat Vantaa, Helsinki, Espoo, Kauniainen, Tuusula, Kerava ja Järvenpää, tarvittaessa koko pääkaupunkiseutu laajemminkin.

Keittiösuunnittelu ja -myynti

Suunnitteletko keittiö- tai kylpyhuoneremonttia? Tulen tarvittaessa tekemään suunnitelman paikanpäälle, jolloin suunnitelmaa voi tarvittaessa mukata samantien. Teen yhteistyötä mm. Kontio-Keittiöiden kanssa. Yli 30 vuotta toiminut Kontio-Keittiöt on tunnettu myös liikuntarajoitteisille ja vanhuksille suunnatuista elinkaarikeittiöistään.

Saat keittiö- ja sisustussuunnittelman samalla, kätevää!

Tehokas sisustuskäynti

Tuntuuko, että jokin yksittäinen kohta kotonasi tai työpaikallasi kaipaa kohennusta?
Vai ovatko säilytystilat ongelma? Harkitsetko uusien verhojen tai huonekalujen ostamista?

Laajaa sisustussuunnittelua nopeampi ja edullisempi vaihtoehto on sisustuskäynti. Tulen kotiisi, toimistollesi, kampaamoosi, liikkeeseesi tai vapaa-ajanasunnollesi materiaalimallit ja muu tarpeellinen mukanani. Sinä lähetät etukäteen valokuvia ja toiveitasi, niin sisustuskäynti on mahdollisimman tehokas.

Asunnon myyntistailaus

Kun olet myymässä asuntoasi, saat siitä tutkitusti paremman hinnan ja se myydään nopeammin, kun se stailataan ennen näyttöä. Ensivaikutelma ratkaisee ostajan kiinnostuksen.

Asunnon myyntistailaus voi sisältää huonekalujen uudelleen sijoittelua, tarvittaessa lainahuonekaluja ja viherkasveja, seinien maalausta/tapetointia, tavaroiden järjestelyä, verhojen vaihdon jne.

Seuraa meitä facebookissa

Sisustussuunnittelua

Mini 290,00 (konsultointikäynti ja tuotteiden valintaa)

Medium 790,00 (OH ja MH/pienehkö toimisto)

Maxi 1390,00 (esim. kaikki pinnat, tekstiilit ja huonekalut)

 

 

Haluatko kuulla lisää?
Soita 040 707 6449
anita.huotari@sisustusunelma.fi
tai täytä PALAUTELOMAKE tästä.