Hortensia-ja-lyhty-rajattu

Hei, olen sisustussuunnittelija Vantaalta!

Haluaisin tarjota apuani kun olet vaihtamassa kotia, ehostamassa entistä, rakentamassa uutta, sisustamassa vapaa-ajanasuntoa… kun muutat yhteen tai eroat… kun syntyy lapsia… muutat isommasta pienempään tai päinvastoin… tai kun haluat tehdä tilastasi kodikkaamman ja toimivamman. Olen suunnitellut myös muutaman pihan, vaikka en varsinaisesti pihasuunnittelija olekaan.

Kukin valitsee kotinsa tai toimitilansa tyylin itse, minä autan tekemään siitä sinun näköisesi. Tapetilla ja maalilla voi muuttaa nopeasti tilan tunnelmaa ja joskus pelkkä huonekalujen uudelleen sijoittelu tai huoneiden toimintojen järkiperäistäminen tuo toivottua apua. Sisustussuunnittelija säästää aikaasi ja luultavasti myös rahaasi. Budjetteja on erikokoisia, kaunista ja käytännöllistä saa aikaan isolla, mutta myös pienellä budjetilla.

Halutessasi saat kauttani materiaalit, kalusteet, tekstiilit ja valaisimet avaimet käteen –periaattella. Lisäksi suunnittelen ja myyn kiintokalusteita (keittiöitä, kylpyhuoneita, liukuovikaapistoja…). 3D-kuvista saat käsityksen miltä kalusteet näyttäisivät kotonasi tai toimitilassasi.

Tarvittaessa hoidamme sisustusasioitasi myös iltaisin tai lauantaisin.

Perustin Sisustus Unelman kesällä 2007.  Kuulun AJK-Sisustussuunnittelijat ry:hyn, Vantaan ja Helsingin Yrittäjänaisiin sekä Vantaan Yrittäjiin.

Voin tehdä sisustussuunnittelusta tarjouksen lähettämiesi valokuvien ja briefin perusteella tai tulen katsomaan kohdettasi paikanpäälle. Soita tai lähetä soittopyyntö tekstarina numeroon 040 707 6449 tai palauta Yhteydenotto-lomake.

Pikaisiin kuulumisiin!
sisustussuunnittelijasi Anita

Katso video >

Seuraa meitä facebookissa

Sisustussuunnittelua

Mini 290,00 (konsultointikäynti ja tuotteiden valintaa)

Medium 790,00 (OH ja MH/pienehkö toimisto)

Maxi 1390,00 (esim. kaikki pinnat, tekstiilit ja huonekalut)

 

 

Haluatko kuulla lisää?
Soita 040 707 6449
anita.huotari@sisustusunelma.fi
tai täytä PALAUTELOMAKE tästä.