keittio_1

Keittiösuunnittelu

Keittiösuunnittelussa on tärkeintä se, että keittiöstä tulee toimiva, pitkäikäinen ja tyylikäs. Keittiön täytyy palvella jopa kymmeniä vuosia. Siksi on tärkeää, että keittiösuunnittelussa huomioidaan tarvittaessa myös asukkaiden ikääntyminen.

Kontio-Keittiöiden mittatarkat ja asennusvalmiit keittiökalusteet valmistetaan Kontiolahdella, Pohjois-Karjalassa. Kontiowood Oy:n Kontio-Keittiöt -tuotemerkin valikoimista löytyy keittiömalliston lisäksi kalusteita myös kodin muihin tiloihin kuten kylpyhuoneisiin, makuuhuoneisiin, eteisiin ja wc-tiloihin.

Kontio-Keittiöiden keittiökalusteet ovat laadukkaita ja nopeita asentaa. Keittiökalusteet valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja joustava tuotanto toimittaa myös erikoismittaiset mittatilaustuotteet nopeasti ja mikä parasta, usein ilman eri korvausta!

Kontio-Keittiöiden ominaisuuksia

keittio_2

  • Kalusteet kootaan tehtaalla tappiliitoksin, ilman ikävästi näkyviä kasausruuvien päitä.
  • Kalusteiden ovet ja laatikot ovat rungoissa valmiiksi paikoillaan.
  • Vetimet kiinnitetään asennuksen yhteydessä, jonka jälkeen kalusteet ovat täysin käyttövalmiit.
  • Ovissa ja etusarjoissa on valmiina poraukset vetimiä varten.
  • Lisäksi Kontio-Keittiön kaapeissa, komeroissa ja laatikoissa on lukuisia kodinhoitoa helpottavia neuvokkaita lisäratkaisuja.

Kontio-Keittiöt valmistaa mittatilaustyönä erikoiskalusteita mm. kouluihin, palvelutaloihin, yrityksille ja yhdistyksille. Soita 040 707 6449 ja kysy lisää!

Seuraa meitä facebookissa

Pika-apua sisustamiseen!

TOIMITILAT
MAJOITUSTILAT
KODIT
Alkaen 390 e
Myös LAHJAKORTIT,
kysy rohkeasti!

Haluatko kuulla lisää?
Soita 040 707 6449
anita.huotari@sisustusunelma.fi
tai täytä PALAUTELOMAKE tästä.